Termeni și condiții

Continuarea utilizării website-ului implică acceptarea necondiționată a condițiilor prezentate în cele ce urmează. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile generale, aveți opțiunea de a nu continua accesarea acestui website. De asemenea, pentru clarificări ne puteți contacta utilizând datele de contact din secțiunea denumită “Unde ne găsiți”. 


Prin transmiterea oricăror informații sau materiale către acest website, vă exprimați acordul ca AIK Energy Romania S.R.L. și/sau oricare dintre afiliații săi să prelucreze informațiile oferite de dumneavoastră în scopurile descrise în politica de confidențialitate.


Toate informațiile conținute în acest website au caracter general și vizează numai AIK Energy Romania S.R.L. și afiliații săi. 


Conținutul acestui website însemnând toate documentele, textele, imaginile de orice fel, graficele, logo-urile, fișierele audio-video și animate, precum și aranjarea acestora sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală (proprietatea industriala pe de o parte si drepturile de autor si drepturile conexe pe de altă parte). 


Astfel, toate materiale prezentate în acest website sunt proprietatea exclusivă a AIK Energy Romania, care deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date, asupra mărcilor, logo-urilor și a celorlalte elemente utilizate).


Orice încercare de modificare a conținutului prezentului website, cu excepția acțiunilor întreprinse de AIK Energy Romania, precum si realizarea de link-uri către site, fără acord prealabil din partea sa, dă dreptul AIK Energy Romania să se adreseze autorităților și instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte.


De asemenea, reproducerea, utilizarea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a documentelor, textelor, imaginilor de orice fel, graficelor, logo-urilor, a fișierelor audio-video și animate și modalitatea de aranjare a acestora, necesită aprobarea prealabilă al AIK Energy Romania.


AIK Energy Romania depune toate eforturile rezonabile pentru a vă pune la dispoziție informații actualizate și exacte, într-o formă cat mai clară și concisă, prin intermediul website-ului, însă nu garantează că aceste pagini nu conțin erori. Vă asigurăm că depunem toate diligențele pentru remedierea eventualelor erori semnalate, cu mențiunea că AIK Energy Romania S.R.L. nu este si nu va fi legal responsabilă sub nici o formă pentru eventualele inadvertențe ori descrieri eronate sesizate în cuprinsul informațiilor prezentate în conținutul acestui website. 


AIK Energy Romania nu își asumă nici o responsabilitate pentru informațiile furnizate în cadrul acestor pagini sau pentru informațiilor colectate de pe un site terț care poate avea un link către sau este accesibil de pe website-ul nostru, fiind exonerată de orice răspundere pentru eventuale daune generate ca urmare a accesării sau folosirii acestor informații. 


AIK Energy Romania și afiliații săi nu sunt responsabili pentru acțiunile întreprinse de utilizatorul acestui site, indiferent dacă au un rezultat negativ sau îi produc vreo pierdere de orice fel. Tot astfel, AIK Energy Romania și afiliații săi nu își asumă răspunderea cu privire la niciun software folosit pe website-ul AIK Energy Romania, care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului prin erori, viruși sau alte pericole ce rezultă din soft-ul folosit.


Pe durata stocării pe serverul societății, AIK Energy Romania asigură caracterul confidențial al documentelor descărcate de pe website-ul aikenergy.ro, în acord cu politica sa de confidențialitate, însă nu garantează confidențialitatea documentelor și materialelor transmise către AIK Energy Romania prin intermediul internetului și nici securitatea traficului pe internet.


Este interzisă transmiterea către acest site sau către adresele de e-mail indicate în conținutul website-ului a oricăror materiale considerate ilegale, periculoase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare ori a materialelor care ar putea fi considerate ca instigare la fapte care contravin legii.
Utilizatorul este de acord să folosească website-ul numai în scopuri legale și cu bună credință și se obligă să nu realizeze acțiuni care ar putea prejudicia AIK Energy România sau afiliații săi.


Va invităm sa consultați această pagina din când în când pentru reactualizarea acestor informații.